Die SuikerbosRant Blitznuus

Die SuikerbosRant Blitznuus: ‘n Ernstige probleem by die Heidelberg-opgaardamme het veroorsaak dat gedeeltes van die dorp weereens sonder water sit. ʼn Video wat deur Gerry Holtzhausen, DA-raadslid, reeds Saterdag aan Lesedi getuur is, wys dat daar strome water uit een van die opgaardamme vloei. Kloof-sekuriteit bevestig egter dat die water reeds sedert Vrydag vloei. Dus kan ons seker wees dat die opgaardamme nou leeg is. Volgens raadslid Holtzhausen is die water reeds deur die meter in Bergsig en gaan Lesedi daarvoor aanspreeklik gehou word deur Randwater.
Dit is maar net die begin van ʼn potensiële droë tydperk vir Heidelberg. Randwater beplan weer herstelwerk vir die naweek wat kom en uit ondervinding weet ons dat dit gewoonlik nie goed verloop nie.
Sien die video wat vanoggend deur Die SuikerbosRant saamgestel is.